Zangcoaching

onderdeel van Logopediepraktijk van Dijck

Zangcoaching van Dijck biedt zangcoaching voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt bij ons terecht als beginnend zanger(es), maar ook wanneer je als ervaren zanger(es) meer uit je stem wilt halen. Tijdens de lessen wordt je begeleidt bij de ontwikkeling van jouw zangstem vanuit de moderne zangtechnieken van Estill Voice Training (EVT) en Complete Vocal Technique (CVT) Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van technieken en methoden uit de logopedie; zoals bijvoorbeeld de LAX VOX methode. Tevens kan er strottenhoofdmassage aangeboden worden wanneer er spanning in het strottenhoofd aanwezig is.

Zangcoaching op maat!

Voordat er gestart wordt met de lessen wordt jouw stembereik en stemmogelijkheid in kaart gebracht. Met jou samen wordt een persoonlijk doel opgesteld. Vervolgens gaan we aan de slag om dit doel te bereiken. Op deze manier worden de lessen afgestemd op jouw stem en jouw persoonlijke wensen. Een gezond stemgebruik is erg belangrijk en staat bij ons op nummer één!

De zangcoach

De zangcoaching wordt gegeven door Robin Kreeft. Robin is in juli 2017 afgestudeerd als allround logopedist. Na de opleiding heeft zij zich onder andere geschoold in Estill Voice Training (EVT) en Manuele Facilitatie van de Larynx. Daarnaast heeft zij cursussen gevolgd van Complete Vocal Technique (CVT).

Tarieven individuele lessen

Tarieven groepslessen

Je kunt zelf een groep samenstellen. Heb je (nog) geen groep? Neem dan contact met ons op dan kunnen wij je helpen bij het vinden van een groep.

Groepsles met 2 personen

€ 25,- per persoon per les

€ 20,-  korting per persoon per les

Groepsles van 60 minuten met 2 personen

Groepsles met 3 personen

€ 20,- per persoon per les


€ 25,-  korting per persoon per les

Groepsles van 60 minuten met 3 personen

Groepsles met 4 personen

€ 15,- per persoon per les


€ 30,-  korting per persoon per les

Groepsles van 60 minuten met 4 personen

Groepsles met 5 personen

€ 10,- per persoon per les


€ 35,-  korting per persoon per les

Groepsles van 60 minuten met 5 personen