De logopedisten

Wij zijn Christel van Dijck (praktijkhouder, links) en Akkelien ter Stege (allround logopediste), samen vormen wij het team van logopedist Elst.

christelakkelien

Logopedist Christel van Dijck

Mijn naam is Christel van Dijck en ben in juni 2008 afgestudeerd als allround logopediste. Dit
houdt in dat ik zowel kinderen als volwassenen behandel op het gebied van taal, spraak, stem, gehoor, mondgewoonten en eten/ drinken.

Na mijn afstuderen, heb ik een periode bij ‘Logopediepraktijk van Duin’ in Wageningen gewerkt. Omdat het werken met kinderen en volwassenen in een vrijgevestigde praktijk mij zo goed beviel, ben ik in oktober 2009 mijn eigen praktijk begonnen.

Het contact met de cliënten en de diversiteit van het beroep maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Een enthousiaste benadering en een ontspannen sfeer tijdens de behandeling vind ik belangrijk. Ik vind het fijn als kinderen met plezier naar me toe komen en volwassenen zich prettig voelen tijdens de behandeling. In mijn ogen bereik je op deze manier het beste resultaat.

Een goed contact met de cliënt, waarbij niet de klacht voorop staat, maar de totale persoon en zijn omgeving, is wat ik belangrijk vind.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van baby’s en kinderen met eet- en drinkproblemen (preverbale logopedie) en in het behandelen van afwijkende mondgewoonten. Daarnaast heb ik de cursus ‘Manuele facilitatie van de larynx’ gevolgd. Een waardevolle toevoeging op de stemtherapie!

Ik ben ingeschreven bij de NVLF en in het kwaliteitsregister paramedici

Logopedist Akkelien ter Stege

Mijn naam is Akkelien ter Stege en sinds juni 2014 ben ik gediplomeerd allround logopediste. In 2012 heb ik een aantal maanden bij Christel stage gelopen en dat beviel zo goed, dat ik hier sinds januari 2015 ben komen werken. Ik werk zowel in Elst als in de nieuwe vestiging in Lent.

Tijdens mijn studie aan de HAN in Nijmegen, heb ik mij zoveel mogelijk proberen te richten op zowel kinderen als volwassenen. Het werken met deze brede doelgroep zorgt voor veel afwisseling in mijn werkzaamheden en dat maakt dat ik met veel plezier mijn werk doe.

Een prettig en vertrouwelijk contact met mijn cliënten vind ik erg belangrijk. Ik werk graag op een open en positieve wijze met de cliënt en andere direct betrokkenen samen. Het geeft mij veel voldoening om samen naar een goed eindresultaat toe te werken en de cliënt tevreden de praktijk te zien verlaten!

In de toekomst ga ik mij richten op het volgen van cursussen om mijn kennis te verbreden en te verdiepen om goede zorg te kunnen blijven leveren.

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en ben lid van de NVLF.

Klachten over Logopedie Elst

Mijn uitgangspunten bij het uitoefenen van mijn beroep zijn eerlijkheid, openheid en integriteit en ik werk graag vanuit een ongedwongen en positieve sfeer.

Beroepscode voor Logopedisten

Ik werk in mijn praktijk geheel volgens de Beroepscode voor Logopedisten van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Als u interesse hebt, kunt u hier een kopie van de Beroepscode voor Logopedisten downloaden.Mocht u desondanks een klacht over een logopediebehandeling hebben of over mij persoonlijk, nodig ik u graag uit om uw klacht met mij te bespreken. Mochten wij er onverhoopt onderling niet uitkomen kunt u altijd terecht bij de Landelijke Klachtencommissie Logopedie Eerstelijn.

Praktijk

Over mij

Lees hier meer over Christel

Kwalificaties

Hier lees je hoe ik mijn kennis up-to-date houd

Stel mij een vraag

Vraag of opmerking? Stel deze hier!

Locaties

logopedist-elst-christel-van-dijck

Elst - Westeraam

Nieuwe Aamsestraat 84c 6662NK Elst
logopedist-elst-christel-van-dijck

Elst - Zuid

Morel 28
6662VH Elst
(in Basisschool ’t Startblok)
logopedist-elst-christel-van-dijck

Lent (Nijmegen)

Edith piafstraat 110b 6663 MA Lent (Nijmegen)