De logopedisten

 

Christel

Mijn naam is Christel Kersten – van Dijck, eigenaar van Logopediepraktijk van Dijck en Zangcoaching van Dijck. Ik ben getrouwd met Stef en samen zijn wij trotse ouders van Maud (mei 2017) en Stijn (juni 2019). In juni 2008 ben ik afgestudeerd als logopedist. Na mijn afstuderen, heb ik een periode bij ‘Logopediepraktijk van Duin’ in Wageningen gewerkt. Omdat het werken met kinderen en volwassenen in een vrijgevestigde praktijk mij zo goed beviel, ben ik in oktober 2009 mijn eigen logopediepraktijk begonnen. Eind 2017 ben ik tevens gestart met ‘Zangcoaching van Dijck’. Ik heb me, naast logopedie, altijd geïnteresseerd in muziek en zang en vond het daarom erg leuk toen Robin aangaf graag met stem en zang te willen werken. Om deze reden besloot ik naast de logopediepraktijk ook een praktijk voor zangcoaching te starten. Ik werk zelf voornamelijk met (jonge) kinderen. Een enthousiaste benadering en een ontspannen sfeer tijdens de behandeling vind ik belangrijk! Ik word er blij van als ik kindjes enthousiast binnen zie komen en met een lach op hun gezicht de praktijk zie verlaten. Daarnaast vind ik de combinatie van ‘mama zijn’, het runnen van een praktijk en het behandelen van cliënten heerlijk! Dit zorgt voor afwisseling in mijn dagen en geeft me veel energie.

Robin

Mijn naam is Robin Kreeft. Sinds 2017 ben ik afgestudeerd als allround logopediste. Begin 2017 heb ik mijn afstudeerstage bij Christel gelopen. Sinds september 2017 ben ik werkzaam in de praktijk als logopedist en zangcoach, zowel in Elst als in Lent. Ik ben tijdens de 4-jarige studie opgeleid om kinderen en volwassenen te behandelen met articulatie-, spraak-, taal-, adem- en stemproblemen en afwijkend mondgedrag. Binnen de logopedie behandel ik met plezier alle cliënten, maar in het bijzonder kinderen en volwassen met stemproblemen. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van de spreek- en zangstem. Logopedie is een
prachtig vak waarin we werken aan, naar mijn mening, één van de belangrijkste dingen die er bestaat: communiceren. Iedereen verdient het om zo optimaal mogelijk te kunnen communiceren! Omdat ieder persoon anders is en andere wensen heeft werk ik samen met de cliënt werk naar een persoonlijk doel. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en ben lid van de NVLF.Ik heb o.a. de volgende cursussen gevolgd:
– Manuele Facilitatie van de Larynx (A)
– Estill Voice Training Level 1 en Level 2
– Complete Vocal Technique Essentials en Advanced
– Lax Vox
– Kinesiotaping
– Cranio Mandibulaire Dysfunctie
– Connected Singing
– Logopedie bij kinderen met schisis

Mirte

In februari 2017 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In de praktijk behandel ik kinderen en volwassenen met articulatie-, spraak-, taal-, adem- en stemproblemen en afwijkend mondgedrag.
Van al deze stoornisgebieden, gaat mijn passie in het bijzonder uit naar de (zang)stem, in de vorm van zangcoaching (bij een gezonde stem) en logopedische therapie bij stemproblemen.
Al sinds mijn jeugd interesseer ik mij erg in de (zang)stem en wat je er allemaal wel niet mee kan. Het fascineerde mij als kind enorm om te zien met welk gemak een musicalartiest de hoogste en langste noten zong en hiermee de complete zaal vulde. Ik heb vanaf dat moment vele zanglessen,  cursussen en workshops gevolgd om me hierin te scholen.
Naast de stem, krijg ik ook nog steeds veel energie van het werken met alle andere doelgroepen. De afwisseling hierin maakt mijn werk ook zo leuk! Ik probeer bij het behandelen van alle stoornisgebieden mijn ervaringen en sterke kanten op het gebied van muziek, zang en theater in te zetten om goed aan te sluiten bij de cliënt.
Omdat ik mij ook erg interesseer in de taal in zijn algemeenheid en mij hier meer in wil verdiepen op academisch niveau, doe ik tegenwoordig de master General Linguistics aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en ben lid van de NVLF.
Ik heb o.a. de volgende cursussen gevolgd:
– Estill Voice Training: basiscursus, Nijmegen (2018)
– Complete vocal technique: advanced, Nijmegen(2019)
– Manuele larynx facilitatie A, Uden (2018)
– Zanglessen bij o.a. Liesbeth Schins, Alfons Verreijt, Marjolein Kobes, Niels Jacobs (conservatorium Tilburg), Tom Veeke.

Evy

Mijn naam is Evy Laumen, ik ben 21 jaar en in 2020 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool in Arnhem en Nijmegen. Op dit moment ben ik werkzaam op de Tarcisiusschool te Nijmegen; een SO cluster 4 school. Hier behandel ik kinderen in de leeftijd van 7 tot 15 jaar, voornamelijk op het gebied van taal en articulatie. Mijn interesse gaat met name uit naar taal; ik vind het ontzettend fijn om kinderen spelenderwijs te kunnen helpen met het aanleren van nieuwe woorden, zodat ze zich beter kunnen uiten naar hun omgeving toe. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt in de behandelingen om de kinderen op een bijzondere manier te kunnen motiveren om te spreken. Daarbij vind ik het geweldig om met deze uitdagende doelgroep te werken; niet één dag is hetzelfde! Verder werk ik nauw samen met de docenten, ouders en begeleiders op de school om logopedie zo goed mogelijk op de wensen aan te passen. Tijdens de behandeling staat de cliënt op de eerste plaats; ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig bij mij voelen en er een fijne ontspannen sfeer hangt.

Isabelle

Mijn naam is Isabelle van Maanen. In augustus 2018 ben ik afgestudeerd als allround logopedist aan de HAN in Nijmegen. Na mijn afstuderen heb ik de tijd genomen om te ontdekken of werken in de zorg iets voor mij zou zijn. Daaruit kwam een baan als verzorgster en begeleidster bij een man thuis. Hier ga ik nog steeds met veel plezier naartoe. Toch miste ik het werken als logopedist en sinds februari 2020 ben ik werkzaam bij Christel. In de praktijk behandel ik voornamelijk kinderen met articulatie-, spraak-, en taalproblemen en afwijkend mondgedrag. Een mooi aspect van het vak vind ik mensen helpen om beter te communiceren en frustratie weg te nemen. Bedenk maar eens dat je niet goed kan uiten wat er in je hoofd gebeurd. Om deel uit te maken van het proces om communicatie mogelijk te maken, daar krijg ik energie van! Daarnaast vind ik het belangrijk om mee te gaan met het gedrag van het kind en om zo zijn/haar doelen te behalen. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en ik heb de cursus Oromyofunctionele therapie (2020) gevolgd.

Klachten over Logopedie Elst

Klachten kunt u richten aan:

Landelijke Klachtencommissie Logopedie in de Eerstelijn T.a.v. ambtelijk secretaris
Steinhagensweg 2b
Postbus 75 3440 AB Woerden
Tel. 0348-457073

Beroepscode voor Logopedisten

Ik werk in mijn praktijk geheel volgens de Beroepscode voor Logopedisten van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Als u interesse hebt, kunt u hier een kopie van de Beroepscode voor Logopedisten downloaden.Mocht u desondanks een klacht over een logopediebehandeling hebben of over mij persoonlijk, nodig ik u graag uit om uw klacht met mij te bespreken. Mochten wij er onverhoopt onderling niet uitkomen kunt u altijd terecht bij de Landelijke Klachtencommissie Logopedie Eerstelijn.

Praktijk

Over mij

Lees hier meer over Christel

Kwalificaties

Hier lees je hoe ik mijn kennis up-to-date houd

Stel mij een vraag

Vraag of opmerking? Stel deze hier!

Privacy policy

Locaties

logopedist-elst-christel-van-dijck

Elst - Oost (Westeraam)


logopedist-elst-christel-van-dijck

Elst - Zuidwest (De Wuurde)


logopedist-elst-christel-van-dijck

Nijmegen-Zuid (Brakkenstein)


Privacy policy