Contact

Wij zijn er om je vragen te beantwoorden. Wil je weten of wij je kunnen helpen, wil je meer weten over een behandeling of wil je een afspraak maken? Dat kan hieronder eenvoudig. Wij reageren zo snel mogelijk. Op werkdagen is dat vaak nog dezelfde dag.

Corona-virus

Sinds maandag 18 mei gaan we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van de kinderen en volwassenen in de praktijk en op scholen, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan we gewend zijn. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of via beeldbellen. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van het coronavirus dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Wij houden ons onder andere aan de onderstaande maatregelen. Voor verdere informatie rondom het coronavirus informeren we je graag per mail of per telefoon.

...
Loading

Praktijk

Over mij

Lees hier meer over Christel

Kwalificaties

Hier lees je hoe ik mijn kennis up-to-date houd

Stel mij een vraag

Vraag of opmerking? Stel deze hier!

Privacy policy

Locaties

logopedist-elst-christel-van-dijck

Elst - Oost (Westeraam)


logopedist-elst-christel-van-dijck

Elst - Zuidwest (De Wuurde)


logopedist-elst-christel-van-dijck

Nijmegen-Zuid (Brakkenstein)


Privacy policy